סופלה שוקולד

זהו מתכון קליל ומהיר שאני באופן אישי מאוד מאוד אוהבת!!

הסופלה פרווה וגם מתאים לפסח כי אין בו קמח!

בקיצור, המתכון המושלם לסופלה המושלם ☺

צילום: יעל כהן20180914_113014

מצרכים:
250 גרם שוקולד מריר
75 מ"ל (1/3 כוס) שמן
3 ביצים בטמפרטורת החדר
75 גרם (1/3 כוס) סוכר
קורט מלח
25 גרם קורנפלור
20-30 גרם אגוזים קצוצים דק

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  2. קוצצים את השוקולד ומניחים בקערה.
  3. ממיסים את השוקולד במיקרוגל כאשר השוקולד נמס במלואו מוסיפים שמן ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  4. בקערת מיקסר מקציפים יחד ביצים, סוכר ומלח במשך כ-5-6 דקות במהירות גבוהה מאוד, עד שמתקבלת תערובת תפוחה ואוורירית
  5. מוסיפים פנימה את תערובת השוקולד המומס ומקפלים בעדינות.
  6. מוסיפים קורנפלור ואגוזים קצוצים ומקפלים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  7. מחלקים את התערובת בין התבניות האישיות ואופים במשך כ-10-15 דקות או עד שהסופלה תופח ומתייצב בשוליים, אך עדיין רוטט ורך במרכז.

*מומלץ לחמם לפני ההגשה ולפזר מעל אבקת סוכר*

בתאבון וחג שמח🤗

המתכון במקור מתוך האתר של נטלי לוין "עגיו.נט"

https://www.oogio.net/gluten_free_chocolate_fondant_with_nuts/

תגובה אחת הוסף תגובה

  1. אביגיל הגיב:

    👍

    אהבתי

כתיבת תגובה