זהו מתכון קליל ומהיר שאני באופן אישי מאוד מאוד אוהבת!!
הסופלה פרווה וגם מתאים לפסח כי אין בו קמח!
בקיצור, המתכון המושלם לסופלה המושלם ☺
צילום: יעל כהן
מצרכים:
250 גרם שוקולד מריר
75 מ"ל (1/3 כוס) שמן
3 ביצים בטמפרטורת החדר
75 גרם (1/3 כוס) סוכר
קורט מלח
25 גרם קורנפלור
20-30 גרם אגוזים קצוצים דק
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- קוצצים את השוקולד ומניחים בקערה.
- ממיסים את השוקולד במיקרוגל כאשר השוקולד נמס במלואו מוסיפים שמן ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- בקערת מיקסר מקציפים יחד ביצים, סוכר ומלח במשך כ-5-6 דקות במהירות גבוהה מאוד, עד שמתקבלת תערובת תפוחה ואוורירית
- מוסיפים פנימה את תערובת השוקולד המומס ומקפלים בעדינות.
- מוסיפים קורנפלור ואגוזים קצוצים ומקפלים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מחלקים את התערובת בין התבניות האישיות ואופים במשך כ-10-15 דקות או עד שהסופלה תופח ומתייצב בשוליים, אך עדיין רוטט ורך במרכז.
*מומלץ לחמם לפני ההגשה ולפזר מעל אבקת סוכר*
בתאבון וחג שמח🤗
המתכון במקור מתוך האתר של נטלי לוין "עגיו.נט"
https://www.oogio.net/gluten_free_chocolate_fondant_with_nuts/
👍
אהבתיאהבתי